Steve Ryckier logo

Elvis Tribute

Steve Ryckier brengt de ware King in ware 'Vegas style' terug tot leven!

The King is back, tijdens deze ultieme onemanshow. Steve Ryckier kruipt in de huid van Elvis Presley en laat u genieten van de legendarische songs. 50's Rock ’n Roll, An American Trilogy, Hound dog, Blue suede shoes, Jailhouse rock, om er u maar een paar te noemen.... Waan uzelf in Las Vegas en geniet van een heerlijk avondje Elvis Presley.

Orkest of 'On tape'

Een optreden 'On tape' is zeg maar het 'instap model' van de verschillende mogelijkheden betreffende de Elvis tribute concerten. 1 x 45 min. live zang performance door Steve Ryckier, bijgestaan door 2 'Vegas style' show danseressen. Een kleurrijk pallet van verschillende kostuums dragen bij tot dit blitse optreden. De 'On tape' show is een perfecte afsluiter in een artiesten line-up of als special guest act of een Vegas night, Casino night, verjaardag, jubileum, enz... enz...

Mag het allemaal wat groter zijn, kijk dan zeker ook eens naar onze voltreffers:
'Elvis Extravaganza' en 'Elvis Flashback'
Deze concerten zijn met een 11 koppig orkest, backing zangeressen, danseressen en een volledige podium opbouw met LED wall, licht en geluid.
'Elvis Extravaganza', zoals het woord al zegt, doet er dan nog een extra schepje bovenop met een uitbreiding van het orkest tot 32 muzikanten.

Elvis tribute 'On tape' + 2 Vegas style dancers
1 x 45 min.

Elvis Tribute