Steve Ryckier logo

Sing & Swing

Dansen, zingen, mime, enz...

Teambuilding of gewoon eens onder de vrienden op een feest! 'Sing & Swing' is een leuke quiz waar de muzikale kennis wordt getest. Zang talenten, muziek fanaten, hier is jullie kans.... Twee teams nemen het tegen elkaar op en strijden om de eer: meisjes tegen jongens, de bodybuilders tegen de hansworsten, het maakt niet uit, jullie stellen zelf jullie team samen.

Sing & Swing

Steve Ryckier is de quizmaster van dienst en leidt het hele gebeuren in goede banen. Wie drukt het snelste af bij het 'Intro spel', of bij de 'uitbeeld ronde'? Zingt u verder op de 'Stop de band'? Herken de 'Kazoo' melodie en druk af met het juiste antwoord voor uw team. 'Sing & Swing' is een ideale formule op uw verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest, enz... Onze huis DJ kan na de quiz het verdere verloop van de avond invullen met de meest dansbare hits tot in de vroege uurtjes. (optie: DJ op aanvraag)

'Sing & Swing' en strijden om de eer! Wie worden de winnaars van deze leuke quiz? 60 minuten alle remmen los en zingen op de hits van vroeger en nu. Wie herkent als snelste David Guetta, Bruno Mars? Maar ook Barry White of Marco Borsato? Gaat u graag naar 'Vlaanderen zingt'? Of speelt u graag in team verband een leuke quiz, dan is 'Sing & Swing' zeker een aanrader op uw volgende feest.

Sing & Swing Duurtijd: 1 x 60 min.

Nu ook: Sing & Swing for kids!