Steve Ryckier logo

Superstars Live

Steve’s paradepaardje! Deze act is zowat de ‘core business’ van de zanger/humorist. Laat ons zeggen dat deze act nooit 2 keer dezelfde is! Steeds zoekt Steve nieuwe types uit en speelt hij in op de actualiteit. Kleppers als Michael Jackson, Elvis, en ja zelfs onze eigen Eddy Wally zijn uiteraard altijd paraat in deze comedy/Music act.

De act ontstond met enkele figuren, maar groeide al snel uit tot een programma van 45 min. Altijd weer verrassend en met volle overgave gebracht. Steve kruipt in de huid van verschillende sterren en laat ze tot leven komen in een spektakel van gesproken woord en zang. U bezoekt als het ware een concert van vele verschillende artiesten. Een one-man-show die inzetbaar is op ieder feest! Gala, cultureel centrum, festival, bedrijfsfeest, zeg het maar? We zijn steeds tot uw dienst en kunnen tevens instaan voor alle geluid/licht en techniek mocht dit een noodzaak zijn. Een geslaagd optreden gaat gepaard met perfecte klank! (vraag onze technische fiche)

Steve Ryckier is veel meer dan zomaar even iemand die een mopje vertelt of even een liedje komt zingen! Deze rasentertainer laat u vooral de sfeer beleven als of de ‘echte’ artiest er zou zijn. Steve neemt zijn publiek mee van de eerste minuut tot de laatste. Uitstraling staat hoog in het vaandel bij Steve en keer op keer brengt hij deze energie over op zijn publiek. Comedy, live zang, dans, het is allemaal aanwezig in deze 'top act'!

Superstars live 'solo' act of met 2 danseressen.
1 x 45 min. of 2 x 45 min.

Superstars Live act

Superstars LiveSuperstars Live