Steve Ryckier logo

M&M Kindershow

De M&M Kindershow, ludieke kinderanimatie boordevol muziek en magie

M&M … mmmjammie, lekkere snoepjes? Neen hoor! M&M is ook geen Macaroni met Mozzarella, maar betekent wel Meezingen en Meedansen. Het M&M kinderspektakel is een ludieke kindershow met veel interactie en doe-activiteiten, boordevol puur amusement. Deze muzikale en magische kindershow heeft al vele kinderhartjes gestolen want onze animator is de tofste kinderanimator ter wereld. Met zijn M&M animatie schiet hij alweer in de roos. Reken maar dat jullie een onvergetelijk kinderfeest zullen meemaken …

Laat je betoveren met muziek en magie

Dolle pret verzekerd in een ongedwongen sfeer waar alles mag en niets moet. Zowel groot als klein worden meegesleept in een spektakel waar zang, humor, dans, goocheltrucjes en mime met elkaar verweven worden tot een fantastische kindershow. Onze animator weet als geen ander hoe hij kinderen van hun stoel moet houden. Twee teams nemen het tegen elkaar op om hun magische muziektalenten tot uiting te laten brengen. Mama’s en papa’s zijn natuurlijk ook van de partij! Muziek Maestro … dansen, swingen en zingen maar! En als het om magie gaat, verklappen we eventjes tussendoor dat de meeste kinderen veeeeeeeeeeeeeeel beter kunnen toveren dan de enterainer. Maar niet doorzeggen hoor.

Wat je zeker nog moet weten over de M&M kindershow

Deze unieke show is een keitof idee voor een origineel verjaardagsfeest of communiefeest, maar ook voor een gemeentelijke opvangdienst voor kinderen, een nevenactiviteit in een sportvereniging met vele kinderen, scholen en kinderkampen. De M&M kindershow duurt 60 minuten lang en kan al vanaf een groepje van 15 kinderen.

Deze show is ook te combineren met tal van andere kinderactiviteiten van zoals kindergrime, Rock Circus, de ballonplooier.

M&M kindershow
Duurtijd: 1 x 75 min.

M&M kinder show

M&M kinder show Steve