Steve Ryckier logo

Rock circus

Dansen, zingen, springen … met Rock Circus is het altijd kinderdisco

Kinderen zijn door het dolle heen als ze mogen dansen op muziek en zingen door een microfoon. Ben je op zoek naar een originele kindershow voor een verjaardagsfeest, een communiefeest of lentefeest, een verenigingsfeest, een schoolfeest, een bedrijfsevenement waar ook kinderen aanwezig zijn of simpelweg naar kinderanimatie aan huis? Rock Circus breng je alles in één pakket. Deze kinderdisco is de ideale animatie voor kinderen van elke leeftijd.

Onze animator weet op elk ogenblik van je kinderfeest de gepaste sfeer te brengen. Als grappige presentator leidt hij de kinderdisco in de goede banen. Twee teams nemen het tegen elkaar op: meisjes tegen de jongens, dansen, zingen en springen maar! Want voor het einde moeten we weten wie de winnaar van Rock Circus is. Dit is dus niet zo maar een gewone kinderdisco. Alle kinderen mogen actief meedoen aan het spektakel. Als dat geen onvergetelijke dag wordt.

Rock Circus

Rock Circus of nog iets meer kinderanimatie

Rock Circus is een van de verschillende aanbiedingen binnen de kinderanimatie shows van Steve Ryckier Entertainment. Tijdens deze kinderdisco dansen en zingen groot en klein 60 minuten lang. Vinden jullie een uurtje veel te kort? In combinatie met de goochelaar of de ballonplooier krijgt je feest natuurlijk een heel andere wending. En wat hadden jullie gedacht van kindergrime voor de allerkleinsten en/of een volledige namiddag kinderanimatie?

Moeilijk om te kiezen? Neem dan gewoon contact met Steve Ryckier Entertainment.

Rock Circus
Duurtijd: 1 x 60 min.