Steve Ryckier logo

Superstars Live In Concert

Zag u al ooit eens de act 'Superstars live'? Dan is 'Superstars live in concert' de ultieme show van stemmenimitator/zanger Steve Ryckier iets voor u. Een volledig avondvullende show met live orkest en danseressen. Deze top show was al menig keer hoofdact op diverse festivals, casino's en te gast op tal van bedrijfsfeesten, gala's, enz...

Superstars Live In Concert met danseressen

U bezoekt als het ware 45 verschillende concerten op het zelfde moment. Steve Ryckier bedacht dit concept reeds enkele jaren geleden, een uniek idee, door de grootmeester gebracht! De imitaties van Steve zijn werkelijk ongelofelijk en kunnen alleen maar aanzien worden als de absolute top.

Superstars Live In Concert met publiek

Geniet van deze wervelende show met tal van verrassingen. Ieder concert bedenkt Steve wel iets nieuw, een gag, een joke of nieuwe song. Bijgestaan door de live band en danseressen neemt Steve u mee op sleeptouw. 'Steve the human juke box', zou een ideale naam zijn om te beschrijven wat de show eigenlijk inhoud! Personages als Joe Cocker, Michael Jackson, ACDC, Kiss, Metallica, Tom Jones, Claude François, Michel Sardou, Bob Marley, komen gegarandeerd in de show. Maar wat dacht u van Dimitri Vegas & Like Mike? Bruno Mars? Justin Timberlake? Vernieuwing en aandacht voor de hits dragen bij tot de succes formule van 'Superstars live in concert'.

Bekijk onze demo video hier: Superstars Live in Concert

Voor meer vragen of info, bel ons of mail ons, we komen zeker tot een leuke samenwerking.

Superstars live in concert:
Duurtijd: 100 min. (kan met pauze)
Technische fiche, rider, op aanvraag