Steve Ryckier logo

Sweet 16 party - Grease

Back into time met de “50’s Grease Party!” Shaken, rocken, coole 50’s kledij, John Travolta & Olivia Newton John zijn nooit ver weg!

Wil je een leuke 'Sweet 16 party' ? Dan is 'Grease' het perfect thema voor je feest. Een volledig concept in de 'Grease' sfeer. Wat dacht je van een foto shoot met de coole 50's auto en John Travolta look-a-like?
Als dat niet leuk is?!
Aangepaste muziek, uiteraard alles van de film en nog vele andere jaren 50 muziek. Vraag het gewoon aan onze DJ.

Steve Grease

Net zoals in de legendarische film mag u zich aan een danswedstrijd verwachten, bijgestaan door onze professionele danseressen. Zij leren u swingen in ware 50’s stijl. Hopelessly devoted to you, Greased lightning, Summer nights, enz… Een leuke 'Grease' quiz en aangepaste retro songs. Alle geluid, Licht en techniek door ons verzorgd. Houdt u van de film 'Grease' en wenst u zich daarbij in 50’s look te kleden, dan is dit zeker de formule voor een fantastische 'Sweet 16' party!

  • Steve als John Travolta look-a-like
  • Danslerares en danseressen
  • Grease quiz
  • Retro discobar
  • 50's Classic car (fotoshoot)

Wenst u een volledig aankleding van de zaal:

Wij kunnen steeds in overleg met u een volledig concept uitwerken naar ieders budget. Huren van: Jukebox, flipperkast, popcorn machine en tal van andere 50's items. Tevens mogelijk om een ritje te maken met verschillende classic cars. Laat het ons weten wat u wensen zijn en we zijn ervan overtuigd dat we het kunnen voor u 'Sweet 16' regelen.

Duurtijd: 4 uur

Grease is the world

Steve Buick

Buick